Gratis Loopbaantraject 45 plussers

Ben jij op je toekomst voorbereid?
Wist je dat er gratis ontwikkeladvies beschikbaar is voor alle werkende 45-plussers?
Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat.

Pas jij nog bij je werk en je werk bij jou?
Een moment om stil te staan bij je eigen loopbaan, onderzoeken waar het nog past en waar niet, nu en in de toekomst. Onderzoeken wat belangrijk voor je is in je werk, hoe het staat met je vitaliteit en de financiële aspecten. Ontdek wat JIJ vanaf morgen anders kunt doen! 

Groepstraject
Het groepstraject bestaat uit drie persoonlijke gesprekken en twee groepsbijeenkomsten.

We starten vanaf eind september met de eerste persoonlijke gesprekken. Tussen de groepsbijeenkomsten en na de laatste vinden de twee andere persoonlijke gesprekken plaats. De groepsbijeenkomsten vinden in oktober en november 2019 plaats in Deventer. Klik hier voor meer Praktische informatie.

Individueel traject
Met de subsidie kun je ook een individueel loopbaantraject volgen. Dit traject heeft tot doel samen stil te staan bij je huidige loopbaan en op welke wijze je zelf kunt zorgen om op een gezonde en leuke manier je pensioenleeftijd bereikt. De invulling ervan bepalen we samen met een tijdsbesteding van 4 uur coaching verdeeld over 3 of 4 gesprekken. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Belangstelling?
Wil je meer weten over de inhoud van het traject, data en/of locaties? Of wil je meer informatie over een gratis (gesubsidieerd) traject voor jou persoonlijk op maat? Mail of bel dan naar tel. 06-82064508 of info@viraeda.nl.

Je kunt ook kijken op de pagina met meer Praktische informatie Loopbaantraject 45 plussers.

Voorwaarden
Het traject kost je niets, maar vraagt alleen tijd en inzet. Wel zijn er enkele voorwaarden verbonden aan deelname aan het Loopbaantraject:

  • Je bent 45 jaar of ouder.
  • Je werkt gemiddeld minimaal 12 uur per week.
  • Je werkt mee aan de voorwaarden die aan de subsidie van het Ministerie van SZW worden gesteld, zoals het aanleveren van de vereiste documentatie en het invullen van de benodigde formulieren.
  • Je kunt niet deelnemen als je je werk wegens ziekte niet meer kan doen of een ontslag of reorganisatie-regeling voor je van kracht is.
  • Het gesubsidieerde traject moet voor 1 januari 2020 zijn afgerond.

Voor het groepstraject geldt bovendien:

  • Deelname aan de individuele gesprekken (3x 1 uur) en minimaal één groepsbijeenkomst zijn verplicht. Als je het traject niet volledig afrondt, zal €300,- (50% van het totale subsidiebedrag) in rekening worden gebracht.
  • Het groepstraject gaat door bij een minimum van vier deelnemers.

Kijk voor meer informatie op HoewerktNederland.nl of download de brochure via de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.