Coaching met Gallup Strengthsfinder

“What will happen when we think about what is right with people rather than fixating on what is wrong with them?”
Donald O. Clifton, Ph.D. psychologist and business executive (1924-2003)

Wil jij je talenten meer inzetten en ontwikkelen?

Dan is een coachtraject met behulp van de Gallup Strengthsfinder misschien iets voor jou. Het meet de aanwezigheid van talent in 34 algemene gebieden of thema’s. Als Gallup Certified Strengthscoach kan ik je begeleiden om het best mogelijke in jezelf naar boven halen en je stap voor stap vooruit te laten bewegen naar een toekomst die je zelf wilt.

Na het invullen van de Strengthsfinder via internet, krijg je een uitgebreide persoonlijke rapportage. Samen bespreken we je rapportage, ik help je te herkennen, benoemen en waarderen waar je goed in bent en hoe dit je gedrag beïnvloedt. Ik help je zicht te krijgen op wat eventuele blinde vlekken voor je zijn en wat de schaduwzijdes van je sterke punten kunnen zijn.  En daarna gaan we samen onderzoeken hoe je je sterke punten kunt ontwikkelen en effectiever kunt benutten om de doelen die je hebt te bereiken.

 

Eerst een kennismaking met Strengthsfinder?
Wil je graag alleen een eerste kennismaking met de Strengthsfinder? Dan kun je kiezen voor de Top 5 van je sterke punten (in plaats van de volledige 34-strengths-rapportage) en een gesprek van 1,5 uur om deze te bespreken. Het geeft inzicht in je Top 5 van sterke punten en hoe deze je gedrag beïnvloeden. Je kunt proeven aan de Strengthsfinder en de filosofie er achter. Daarnaast geeft het een aanzet om te onderzoeken hoe je je sterke punten kunt ontwikkelen en inzetten. Een upgrade naar je volledige Strengths 34 rapportage is mogelijk, evenals een keuze om alsnog een vervolgtraject te volgen.

 

Groepstraject
Dit traject kan ook in een groepstraject worden gevolgd. Samen met anderen die ook met hun sterke punten aan de slag willen, ga je met en van elkaar leren over je sterke punten, ze te leren waarderen en ze bewust in te zetten om ze volop te benutten. Momenteel zijn er nog geen data gepland, maar neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Teams
Naast individuele ontwikkeling, is de Strengthsfinder een krachtige manier om teams elkaars talenten te laten zien, te waarderen en effectief in te zetten. Naast de individuele rapportages geeft de Teamgrid inzicht in de aanwezige sterke punten in het gehele team.

Belangstelling?
Wil je meer weten, mail of bel dan naar tel. 06-82064508 of info@viraeda.nl.

Meer over Gallup Strengthsfinder