Ervaringen

Door de vragen die mij werden gesteld kwam ik tot het inzicht dat ik mag zijn wie ik ben. Het werd me niet voorgekauwd, maar ik werd ‘uitgenodigd’om na te denken en antwoord te geven.
Leonie

Als ik Nicolettes handelen in een paar woorden zou moeten samenvatten dan zijn dat de woorden betrokkenheid,
vakmanschap en lef.
Edwin

Nicolette weet de juiste vragen te stellen maar je ook genoeg ruimte te geven om zelf te spreken waardoor je zonder dat je het door hebt tot conclusies komt. Mede dankzij Nicolettes aanpak wist ik binnen een paar bijeenkomsten al het antwoord op mijn vraag.
Marina

Afstemming op het team en op de vragen uit het team vond in ruime mate plaats. Nicolette is in staat om schijnbaar moeiteloos op spontane vragen te acteren en terug te keren naar het oorspronkelijke ‘plan’.
Henk

Door haar inzicht in de mogelijkheden van coaching, haar vermogen de doelstelling van een team helder te verwoorden en mogelijkheden tot groei te zien, heeft zij met de leidinggevende van dit team een heel goede voorbereiding kunnen realiseren. Ik vind het knap dat zij naast de coaching van individuele teamleden, zo’n goede vertaalslag weet te maken naar een teambelang.
Judith

Nicolette zet mij aan het werk, bevraagt, is niet bang om lastige thema’s aan te snijden en is bovenal zeer empathisch. Hierdoor voel ik geborgenheid op momenten dat ik me kwetsbaar op moet stellen om te kunnen groeien.
Hedwich