Lefwijf

“Daar zit ik dan. Inmiddels meer dan een jaar geleden, klaar voor het gesprek met mijn leidinggevende en voor de eerste stap die kan leiden tot mijn vertrek. En dus tot het opgeven van de zekerheid van mijn baan en de geborgenheid van de organisatie waar ik al meer dan twintig jaar bij hoor.”

Dit is het begin van mijn verhaal in het boek LEFWIJFEen boek met 50 verhalen van 50 vrouwen. De 50 vrouwen van LEFWIJF vertellen hoe het voelt als het erop aankomt. En wat je kunt bereiken door tegenslag om te zetten in actie. Hun lefmoment, hun moment van overwinning. Van de burlesque danseres, de vrouw die de Yukon per sup bedwingt, de psychologe en de vrouw die waterputten slaat in Kenia tot de voorgangster, de zomerhuisjesontwerpster, de strafrechtadvocate en alle anderen.

Wat verenigt deze vrouwen? Lef. Lef in privésituaties, lef in een professionele setting. Met wilskracht en zelfvertrouwen bouwen deze vrouwen niet alleen aan hun eigen levens, maar nemen ook de wereld rondom hen mee in hun avontuur. Hun verhalen vormen een ode aan lef hebben. Een ode om het leven te leven. 50 rolmodellen. 50 verhalen die raken. 50 verhalen die inspireren. LEFWIJF. De verhalen in LEFWIJF zijn samengebracht door Lucinda Douglas, auteur, spreekster en ondernemer.

Waarom schreef ik mee aan LEFWIJF?

Het is geweldig om co-auteur te zijn van zo’n prachtig boek en mijn verhaal laten horen. Ter inspiratie van anderen die een stap zouden willen zetten, maar (nog) niet durven. Ter inspiratie om te laten zien dat hoe moeilijk en spannend een stap soms ook voelt, er altijd iets nieuws en moois ontstaat. Nieuwe ervaringen, nieuwe inzichten, groei, meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst.

In het interview (binnenkort beschikbaar) met Lucinda Douglas over mijn Lefwijf-verhaal vertel ik meer over hoe ik heb gebouwd aan mijn eigen leven en loopbaan. Over hoe dat (mede) heeft geleid tot wie ik nu ben en wat ik nu doe. Over hoe mijn kennis en ervaring nu een belangrijke plek inneemt in mijn werk als teamcoach. En wat mij motiveert om anderen te motiveren en inspireren.

Bestel de paperback van LEFWIJF en ontvang gratis het e-book erbij.

Ben je nieuwsgierig naar mijn hele Lefwijf-verhaal en dat van de 49 andere vrouwen?

De paperback kost €23,50 (incl. btw)+ €4,00 verzendkosten. Ik schrijf er een persoonlijke boodschap voor je in en geef je bovendien het e-boek (pdf) er gratis bij.

Je kunt ook alleen het e-book (pdf) bestellen. Deze kost €10,50 (incl. btw).

Wil je het boek Lefwijf graag ontvangen? Stuur dan per mail je bestelling met je naam en adresgegevens naar info@viraeda.nl.