Individuele coaching

Individuele coaching is gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Dit kan gericht zijn op loopbaanvragen, competentie ontwikkeling, versterken van leiderschap of persoonlijke kracht.Viraeda biedt de volgende individuele coaching:

Beeldmerk ViraedaLoopbaancoaching
Loopbaancoaching is gericht op een heroriëntatie op werk en/of functie. Dit kan zijn vanuit een eigen behoefte of vanuit een gedwongen situatie (denk aan ontslag, veranderingen waardoor je je huidige werk niet meer kunt verrichten). Je gaat op onderzoek naar wie je bent, wat je wilt en wat je kan. We onderzoeken wat belangrijk voor je is in werk en leven, wat je energie geeft, welke kwaliteiten en vaardigheden je hebt en in welk werk en/of functie dit terug te vinden is. Desgewenst kunnen we vervolgens samen kijken welke stappen je kunt ondernemen om dat werk of die functie te vinden. Optioneel kan de Gallup Strengthsfinder ingezet worden, om meer inzicht in je talenten krijgen en hoe je die in kunt zetten in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Beeldmerk ViraedaPersoonlijke kracht
Weet je wat je wilt, maar ben je op zoek naar hoe je dit kunt bereiken? Of zit je juist misschien op het moment niet zo  lekker in je vel en wil je (weer) grip krijgen op je leven en/of je loopbaan, maar weet je niet hoe? Dan is dit traject iets voor jou. Het is gericht op het leren handelen vanuit maximale persoonlijke kracht. Centraal staat het krijgen van inzicht in wat jouw talenten en sterke punten zijn en hoe je die op een effectieve manier ontwikkelt en benut om te bereiken wat JIJ wilt bereiken. Bij voorkeur maak ik aanvullend graag gebruik van de Gallup Strengthsfinder om je nog meer inzicht in en waardering te laten krijgen voor je sterke punten (en zwakke punten), zodat je zelfvertrouwen groeit en het je energie gaat geven. Ik help je het beste in jezelf naar boven te halen, de eerste stap te zetten en een steuntje in de rug te zijn om (weer) leiding te gaan geven aan jezelf vanuit je kracht.

Beeldmerk ViraedaLeiderschap
Coaching voor leidinggevenden is gericht op het versterken van je leiderschap. Je wilt je effectiviteit als leidinggevende vergroten bij het realiseren van de strategische doelstellingen van je organisatie en je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen.  Centraal in deze gesprekken staan zelfreflectie,  zelfinzicht en zelfontwikkeling. Je bent daarbij je eigen leider en ik zal vooral je spiegelende sparringpartner zijn. Bij voorkeur maak ik aanvullend graag gebruik van de Gallup Strengthsfinder om je nog meer inzicht in en waardering te laten krijgen voor je sterke punten (en zwakke punten) en het beste in je naar boven te halen en te ontwikkelen. Als leidinggevende biedt dit bovendien een mooie start om ook de talenten bij je teamleden te herkennen, waarderen en ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie over Leiderschapsontwikkeling voor (management)teams ook bij Leiderschap.

Beeldmerk ViraedaGroepscoaching
De individuele trajecten worden af en toe ook als groepstraject aangeboden. Samen met anderen die ook met een persoonlijke coachvraag aan de slag willen,ga je met en van elkaar leren. De groep biedt extra hulp, tips, motivatie en feedback en uiteraard ook gezelligheid en mogelijkheid om andere mensen te leren kennen. In het algemeen liggen de kosten iets lager dan bij een individueel traject. Deze trajecten worden voor groepen van 4 – 8 deelnemers georganiseerd. Data en tijdstippen worden via de website, Linkedin en Facebook bekend gemaakt.
Momenteel zijn er nog geen data gepland, maar neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Beeldmerk ViraedaCoaching met Gallup Strengthsfinder
Wil je gecoacht worden op één van bovenstaande thema’s en wil je dit graag doen vanuit de positieve benadering, gericht op talentontwikkeling en het effectief inzetten van datgene waar je goed in bent? Dan is de inzet van de Gallup Strengthsfinder iets voor jou. Het meet de aanwezigheid van talent in 34 algemene gebieden of thema’s. Als Gallup Certified Strengthscoach kan ik je begeleiden om het best mogelijke in jezelf naar boven halen en je stap voor stap vooruit te laten bewegen naar een toekomst die je zelf wilt. Het maakt je zelfverzekerder, blijer, het geeft energie en bevordert betrokkenheid en bevlogenheid. Bovendien geeft het een mooie basis om ook de talenten van andere te zien en waarderen.
Lees meer over coaching met behulp van de Gallup Strengthsfinder.

Belangstelling?
Wil je meer weten over de trajecten, Clifton Strengthsfinder of andere wensen, mail of bel dan naar tel. 06-82064508 of info@viraeda.nl.